SaxoBeat dhe jeta!

Intervista - - JETA E NATËS -

- Në cilën moshë ke filluar të bësh punën e kërcimtares?

- Unë kam lindur kërcimtare. Jam natyrë e shkathët, e lëvizshme dhe po realizoj ëndrrën time.

- Kur ke hipur për herë të parë në skenë?

- Në moshën 5- vjeçare, për qejf, sigurisht. Jam e lirshme dhe pa emocione i shpalos të gjitha karakter- istikat e mia. Pa dyshim, që jam lindur për skenën.

- A je penduar që ke zgjedhur këtë rrugë?

- Jo, nuk jam penduar, pasi është kjo që dua të bëj.

- Nuk të bezdisin paragjykimet?

- Aspak. Unë jam një 18- vjeçare që shijoj jetën dhe momentin. Të tjerët le të flasin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.