4. Bryzh, Belgjikë

Intervista - - TURIZEM -

Ky është një nga qytetet e pakta që realisht mund të “dehë” një çift të dashuruar dhe ta nxjerrë nga realiteti. Si fillim, qyteti është i vogël, gjë që do të thotë se nuk do të kaloni shumë kohë duke parë atraksionet e tij. Përveç kësaj, Bryzhi konsiderohet si një nga qytetet mesjetare më të mirëmbajtura të Evropës, gjë që përbën një garanci se do ta përjetoni historinë tuaj të dashurisë, duke ndjekur njëri-tjetrin në rrugët me kalldrëm, kanalet e bukura, urat e gurta, etj. Çokollata nuk mungon edhe këtu, meqë Belgjika është pa dyshim shtëpia e çokollatës cilësore dhe, përsa i përket ushqimit, ai është i shkëlqyer. Mendoni që Bryzhi ka 16 restorante të pajisura me yje Mishelin. Ju bëftë mirë, atëherë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.