1. Vienë, Austri

Intervista - - TURIZEM -

Austria mund të duket paksa e rreptë, por kryeqyteti i saj ka shumë vende romantike. Atje mund të bëni një shëtitje në qytetin e vjetër, të shëtisni me anije mbi Danub, të kaloni një mbrëmje në heuriger (taverna austriake me verë lokale). Nëse doni të shëtisni me varkë, ka restorante që përgatisin një kanistër pikniku, nëse e lejojnë koha dhe temperaturat. Ka vende të ndryshme për piknik, ku mund të drekoni me partnerin/en tuaj, me pamje nga ku mund të shohësh gjithë Vienën.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.