2. Zyrihu, Zvicër

Intervista - - TURIZEM -

Është një nga qytetet më të bukura të Zvicrës, ndërsa disa e quajnë kryeqyteti i vendit, duke lënë mënjanë Bernën. Shumë gjëra romantike mund të bëni në Zyrih, si të shëtisni në rrugët piktoreske të qytetit të vjetër, të kaloni të kapur përdore në rrugët me kalldrëm rreth lumit Limat dhe të hyni në baret e xhazit e në kafenetë e tij, si edhe të shëtisni me barkë në liqenin e Zyrihut. Pini verë zvicerane, shijoni një fondy (zhyten copa buke në djathin e shkrirë) dhe sigurisht, mos harroni edhe çokollatat e famshme të këtij vendi. Nuk ka romancë pa çokollatë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.