3. Klevan, Ukrainë

Intervista - - TURIZEM -

Një udhëtim në Klevan të Ukrainës mbase mund ta zhgënjejë partnerin/en tuaj, sepse nuk do të gjente ndonjë gjë veçanërisht romantike në këtë qytet të vogël të Ukrainës perëndimore. Megjithatë, atje ndodhet një tunel shumë i bukur, i quajtur “tuneli i dashurisë”, i cili dikur ka qenë një rrugë hekurudhore, por tani është bërë një nga vendet më romantike në botë. Shkaku është se trenat dhe natyra rrotull shinave kanë marrë formën e trenit që dikur kalonte aty dhe që kontribuoi në zhvillimin e vendit, duke krijuar kështu një tunel të mbyllur, të gjelbër, veçanërisht popullor te të dashuruarit. Thuhet gjithashtu se, nëse dy të dashuruar e duan vërtet njëri-tjetrin dhe kalojnë në tunel të kapur dorë për dore, dëshirat e tyre do të plotësohen. Rekomandohet për romantikët e pashërueshëm.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.