Ofroj shërbime ligjore

Intervista - - HISTORI NGA JETA -

Avokate Erisela Tabaku Bozo, me eksperiencë 10 vjeçare, ofron shërbime ligjore, mbrojtje të çështjeve civile, administrative dhe penale në të gjitha shkallët e gjyqësorit. Nr. tel. 0695447502 Adresa: Rr. Haxhi H. Dalliu,

ndërtesa nr 52, përballë Prokurorisë së Rrethit Tiranë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.