Gonxhe zemrash (Nënë Terezës)

Intervista - - POSTA -

Bledi Ylli Një thesar mirësie Me vepra dashurie, Me buzëqeshje kristali Shenjtore për së gjalli Është engjëll vetë Pragvdekjes i jep jetë Gonxhe e gjithëshëndetshme Ajo, pasuri e përjetshme ...një pikë ujë në oqean... Pa të cilën s’di si ngjan! ...s’jam askush, na thosh shpesh, Brenda na mbush me aq shpresë Botës-aromë Shqipërie Dhuratë prej Perëndie Bibëlon në çdo kontinent Zemërzhuritur për çdo vend Shprehet: “Jam më pak se asgjë” Për ata që s’mund të qajnë më, Se lotët u janë shteruar Tani dhembshuri mbuluar Përvuajtje Zeusi pi me fund Me besim dhe Himalajat tund...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.