Era e dashurisë

Intervista - - POSTA -

Do t’fryjë një erë një ditë a natë Aromën time, do të sjellë dendur. Do t’përpëlitesh ti në shtrat E do të zgjohesh si e çmendur! Dhe ashtu, humbur, hutuar Do të më sjellësh nëpër mend Do udhëtosh e dashuruar Duke braktisur unin tënd! Do shohësh shpirtin të arratiset Të humbë në erën që vetëm fryn’ Do ndjesh dhe zemrën kur të niset Ndjekur prej mallit që e shtyn’... Kur t’jesh braktisur nga shpirt e zemër Si një kufomë që mbetet gjallë Do recitosh timin emër ...si poezi e mbushur me mall! Do t’fryjë një erë një ditë a natë Nuk ka rëndësi se ku e kur...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.