Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

I dashur Berisha unë jam një kolegia juaj deputete, por merreni me mend vetë se kush jam. Dua të bëj një denoncim ndaj Edi Ramës i cili më ka ngacmuar. Një ditë kisha veshur fund në parlament dhe nuk jam ngritur të flas në foltore sepse Rama nuk m’i shqiste sytë nga të pasmet. U vura në siklet të madh. U ngrita të ikja në tualet dhe ai më ndoqi nga mbrapa, por për të devijuar nga situata i rashë në telefon 140 dhe po bëja sikur po flisja me një shoqe në telefon. Po bërtisja me zë të lartë: “Hiç motra, ja po iki në tualet të bëj kakën”.

Mendova se kjo fjali do ta bënte të

Përgatiti:

Speci Djegës tërhiqej, por kjo e bëri të fiksohej më keq. Nuk di si t’ia bëj, shkova në tualet dhe u bëra një foto të pasmeve. Besoj se ti Sali do t’i njohësh, por mos trego se të kujt janë. Ja, po t’i dërgoj...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.