Tuna, jo më fjalë, tani, vepra!

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Në sinkron me këtë rast, kujtojmë një episod nga një intervistë e Rihanës dikur ku ndër të tjera, ajo i trajtonte pjesët e saj intime si të ishin personazh. “Puna ime ndikon pa dyshim edhe në jetën time personale e cila është pothuajse inekzistente tani. Kjo nuk është e mirë as për të ardhmen time, as për mua dhe as për…”, shprehet ajo duke iu referuar pjesëve të saj intime. Dhe nëse i referohemi këtij shembulli për të analizuar rastin “Tuna”, ndoshta kjo

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.