Nostalgji

Intervista - - SPORT -

- Ndjen mall për Shqipërinë apo për Kosovën? - Si vend, po... - Si kampionate? - Të jem i sinqertë, jo. Dua të rris nivelin tim dhe po synoj gjithmonë edhe për më lart. - Të premten ishte derbi... E ndoqe? - Po, e ndoqa... - Të ngjalli emocione? - Po, patjetër. - Do të doje ta luaje përsëri? - Po, është pa dyshim ndeshja më e bukur e Shqipërisë. Më merr malli për të dhe do të doja ta luaja përsëri. Sa isha pjesë e Partizanit, nuk kam humbur asnjë ndeshje të tillë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.