Vasundra merr në mbrojtje Sakshin

Intervista - - TELENOVELA -

Ragni tronditet kur mëson nga Malkti se në familjen e saj, Sakshi i ka bindur të gjithë, madje edhe Prakashin, për pafajësinë e saj. Kushi ndihet fajtore që e bindi Alekun të martohej me Sakshin, duke e gënjyer atë. Gjatë kryerjes së ritualeve të dasmës, Sakshi i premton vetes se do të marrë hak ndaj Ragnit, duke ia bërë jetën ferr Kushit dhe Alekut. Të gjithë tronditen kur Aleku pyet Ragnin dhe Anmolin se ku është Sadna. Aleku zemërohet me Anmolin që e ka gënjyer dhe mbytet në lot kur mëson se Sadna nuk do të kthehet kurrë.

Aleku largohet pa përfunduar ritualet e dasmës. Sakshi tronditet kur mëson se martesa e saj me Alekun nuk është bërë akoma dhe përpiqet të fitojë simpatinë e

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.