Sakshi arratiset ditën e dasmës

Intervista - - TELENOVELA -

Axhai shikon teksa arrestohet Taruni dhe informon për këtë Sakshin, duke i kërkuar asaj të largohet sa më parë prej andej. Ragni, së bashku me policinë dalin në kërkim të Sakshit. Familja Raxhvanxh shkon në shtëpinë Sharma për ceremoninë e dasmës dhe habiten që njerëzit s’po dalin nga shtëpia. Kur futet brenda, Vasundra mëson për ar-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.