Arrestohet Taruni

Intervista - - TELENOVELA -

Taruni i tregon Axhait se ai kishte blerë bizhuteri fallco të njëjta me ato që kishet çuar të shiste dhe është i lumtur që plani i tij ka funskionuar. Gjatë ceremonisë, Koshalia qorton Ragnin për sjelljen e saj aspak të hijshme. Në familjen Sharma, Koshalia e këshillon Sakshin për jetën që e pret. Ragni

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.