Kirurgjia plastike e pubisit

Intervista - - INTIMITET -

Fiksimi pas “kofshëve të hapura” (kur kofshët janë aq të holla, sa nuk bashkohen me njëra-tjetrën edhe kur puqen gjunjtë) ia ka lënë vendin, sidomos në SHBA, kirurgjisë së rimodelimit të pubisit. Në fakt, femrat tani duan të kenë një pubis të sheshtë, as të fryrë, as gropë, që të veshin pantallona apo streçe ngjitur pas trupit, apo të theken në diell në plazh, pa u ndjerë në siklet. Kirurgjia estetike ofron tri zgjidhje për të korrigjuar të ashtuquajturin malin e venusit të femrave që e ndiejnë këtë nevojë: Lipofillingun, liposuksionin dhe liftingun gjenital. Ja, si zhvillohen këto teknika...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.