Liftingu gjenital

Intervista - - INTIMITET -

Si pasojë e shtatzanive, një humbjeje ose një shtimi të madh në peshë, apo plakjes, indet e pubisit lëshohen pak nga pak dhe pubisi ka tendencë të “rrëshqasë” drejt vulvës, gjë që shkakton një varje të buzëve të mëdha dhe të vogla. Zgjidhja që propozon në këtë rast kirurgjia estetike është një lifting gjenital, që shpesh shoqërohet me një abdomenoplasti. Shenja e plagës që mbetet është në varësi të shtrirjes së zonës së trajtuar. Kirurgu do të heqë dhjamin e lëkurën që tepron dhe do t’i japë formën e duhur pubisit. Ndërhyrja bëhet me anestezi të përgjithshme dhe pacientja duhet të shtrohet disa ditë në spital.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.