Lipofillingu

Intervista - - INTIMITET -

Kjo teknikë u rezervohet grave shumë të holla, ose në moshë, që duan të “fryjnë” pubisin e tyre pa mish. Kirurgu estetik realizon në zonën e pubisit një implant me dhjamë, të marrë nga një zonë tjetër e trupit, me qëllim fryrjen e tij. Kështu, mali i venusit do të duket më i harmonishëm. Ky operacion i kirurgjisë plastike bëhet në kushte ambulatore, domethënë, pa u shtruar në spital; hyn në mëngjes dhe del në darkë. Pacientja mund të rifillojë aktivitetet e saj të zakonshme tri ditë pas ndërhyrjes.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.