Ofroj shërbime ligjore

Intervista - - HISTORI NGA JETA -

Avokate Erisela Tabaku Bozo, me eksperiencë 10 vjeçare, ofron shërbime ligjore, mbrojtje të çështjeve civile, administrative dhe penale në të gjitha shkallët e gjyqësorit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.