...Humbur...

Intervista - - POSTA -

Hapat e mia kaluan dhe s’u dëgjuan aspak. Gjurmët u fshinë u harruan, si hiri i mbetur në oxhak. Dhe jo, sa keq, nuk ka mbetur një copëz thëngjill e mbuluar. Asnjë shkëndijë aty e fjetur nuk pret për t’u rizgjuar. Se koha e shoi atë prush. Dhe shpresën e vrau pa mëshirë. E nuk do t’më gjejë më askush, aty, nën thëngji të nxirë.

Angjelina Ndoj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.