Endërrim

Intervista - - POSTA -

U nisëm me këmbë që pa gdhirë Nëpër rrugët me gurë dhe baltë Mërzitej nata, se gjatë pati qëndruar Priste ditën për rrugën e gjatë U kthyem bashkë duke shkelur Mbi guret e mërzitur Duke shkelur muzgun e lagësht Dritat e makinave-lulet e gëzuara Mbi ne dhe mbi këtë natë Binin pa pushim.

Thodhori Cerro

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.