Ku të të gjej ty, o dashuria e parë

Intervista - - POSTA -

Sonte unë e qetë aspak nuk jam, Ndonëse ëndërroj me ty, dashuri... Sikur në Hënë fare pranë të kam, Dhe shihemi bashkë sy më sy... Lodrojmë të dy nëpër hapësirë, Lodrojmë po për ne s’ka ndryshim, Ti në jetë qiellore, unë në shkretëtirë, Më shpjego të lutem, me durim: Pse mbarojnë kështu ca dashuri?... Nisin me hov të madh e shpresë Po ndarja e papritur ndodh për çudi,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.