Nuk bëj dot seks

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje doktor, kam një problem me penisin, që nuk fryhet normalisht dhe nuk mund të bëj marrëdhënie, sepse e humbas menjëherë ereksionin. A ka ndonjë zgjidhje për këtë problem?

Dr. Evi Dani, seksolog-androlog: - Në bazë të të dhënave që na jepni, ju po kaloni një impotencë seksuale ( disfunksion erektil). Shkaqet janë me natyrë psikologjike apo organike. Kur themi me natyrë psikologjike, shkak mund të

Dr. Albana Duni, Dr. Valdete Malaj, Poliklinika jetë një faktor i jashtëm psikologjik që ndonjëherë edhe nuk mund ta kuptosh, por që mund të bëhet shkak e të vazhdojë ndoshta edhe 15 vjet pa kryer një marrëdhënie seksuale, siç kemi patur rastet tona klinike.

- Faktori organik është më i komplikuar, ai ka të bëjë me një sëmundje. Diabeti dhe marrja e ilaçeve për mjekimin e tensionit, arteroskleroza e enëve të gjakut apo një shkaktar tjetër, mund të bëhet shkak për mosfryrjen e penisit, pra, ereksionin. Sidoqoftë, mos e vuani këtë problem, por paraqituni te mjeku androlog sepse ky lloj problemi është pothuajse 100 % i zgjidhshëm. Jeni i mirëpritur!

Përgatiti faqen:

Valbona VUKULAJ Dr. Petrit Stafa, otorino- laringolog, Poliklinika Qendrore Tiranë Albana Lufi, Dr. e Shkencave Mjekèsore – dermatologe, Klinika Dermatologjike dhe Estetike DermoVita, Rr. Hoxha Tahsim pall. 60.1 kati II, 200 m. mbi sheshin Avni Rustemi. Tel. 0694061001, 0664061001. Dr. Mehmet Rrodhe Patolog (Citolog), Poliklinika Qendrore Tirane, cel. 0682411250. Dr. Edlira Elezaj, Gastrohepatologe: nr. 2, 21 Dhjetori. Dr.Teuta Buxheli, onkologe: Klinika diagnostikuese Med.al, Rr. Reshit Petrela, Kulla 1, Kati 2, Tiranë (100 m.nga stacioni i Trenit, drejt Zogut te zi. Cel. 0682280836

Poliklinika e Specialiteteve

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.