Mes shoqesh

Intervista - - ARGËTIM -

rit humo ii Kënd

- Më në fund, pas tre vjetësh lidhjeje, ai vendosi të më fliste për martesën... - Vërtet? E çfarë të tha? - Se gruaja e tij quhet Luiza, është mësuese dhe se kanë tre fëmijë...

Kërkesa

- Babi, dua smartphone! - Ouuu? Qëkur ke filluar të sillesh kështu ti? Cila është fjala magjike? - Marjana! - Marjana? E kush është kjo? - Dashnorja jote, babi... - Ç’lloj smartphone- i deshe, të keqen babi?

Sëmundja

Shkon njëri te doktori, i cili i thotë se ka një sëmundje të pashërueshme dhe i kanë ngelur vetëm 8 orë jetë. I dëshpëruar, burri shkon në shtëpi dhe ia tregon gruas, e cila e pyet se çfarë dëshiron të bëjë në këto orë që i kanë mbetur...

- A bëjmë dashuri? - i propozon burri.

- Oh, i dashur, ti je i çmendur! Unë nesër në mëngjes duhet të ngrihem nga shtrati, kurse ti jo! Dy të dehur në bar: - Pimë edhe nga një birrë e shkojmë kapim ndonjë femër...

- A jo, faleminderit. Më del e më tepron ajo që kam në shtëpi!

- Epo mirë, atëhere... Pimë edhe nga një birrë e shkojmë nga shtëpia jote!

Një kalorës i shqetësuar shkon te veterineri:

- Doktor, kam një garë të dielën, por kali është shumë i lodhur... Mund të më jepni Rregullat e lojës Sudoku përbëhet nga 81 kuti të vogla, të cilat ndahen në nëntë rreshta dhe në nëntë kolona. Në disa nga këto kuti janë shkruar numra. Pjesa tjetër e kutive duhet të plotësohet nga lojtari, duke shfrytëzuar numrat nga 1-9, pa përsëritur asnjërin nga numrat brenda kolonës apo rreshtit. Loja komplikohet nga fakti se kuadrati me 81 kuti të vogla ndahet në nëntë kuadrate të tjera, të cilat përbëhen nga nëntë kuti. Brenda secilës kuti duhet të jenë numrat nga 1-9, pa asnjë përsëritje. Shuma e shifrave të çdo kolone, si dhe të çdo rreshti, duhet të dalë 45. Kjo lojë kërkon logjikë dhe durim.

Të dehurit

Kalorësi

ndonjë ilaç që t’i japë pak fuqi?

- Sigurisht! I sheh këto dy supostat, njëra jeshile dhe tjetra e kuqe? Me të parën, kali do të vrapojë në stërvitje, kurse kur të kesh garën, përdori këtë të kuqen.

Kalorësi ikën dhe në mbrëmje kthehet te veterineri.

- Doktor, ia vura atë supostën jeshile kalit dhe nisi të vraponte si i çmendur...

- E shikon? Tani, kur të kesh garën, përdori të kuqen...

- Të kuqen s’e kam më doktor, prandaj erdha... atë e përdora unë, që të arrija të kapja kalin!

Truri

- Mendoja dikur se truri është organi më i rëndësishëm që kemi...

- Po tani, nuk mendon kështu?

- Jo, sepse pastaj thashë me vete: Pa shiko se kush po ma fut në mendje këtë gjë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.