Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

I nderuar zoti Berisha, unë jam një qytetar i që kam qenë i pranishëm në mitingun e Elbasanit dhe mund të them pa frikë që atë miting e ka nxitur të sabotohet kundër Ben Blushit vetë Edi Rama. Gjatë momentit që Beni po fliste, Rama e ka kruajtur Hundën dy herë dhe direkt pas kruajtjes së hundës, pjesëmarësit filluan të fishkëllenin Blushin. Por, jam i sigurt që dorë në këtë sabotim ka edhe Endri Fuga, pasi dy nga çunat që kisha afër dhe po fillëllenin, e kishin emrin Endri.

Përgatiti:

Speci Djegës

Kjo është një padrejtësi e dytë që po i bëhet Blushit direkt pas faktit që nuk i dhanë ndonjë post ministri. Kjo foto që po ju dërgoj, është gjithë skema e planifikimit të sabotimit në momentin që Beni ka qënë i zënë duke shkruar status në Facebook.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.