Mc Kresha tregon anën tjetër!

Intervista - - FACEBOOK VIP -

E kush tha që reperat janë të gjithë të ashpër e nervozë ashtu si në skenë? Ja, për shembull, Mc Kresha para disa ditësh ka kaluar një ditë ndryshe nga të tjerat, një ditë speciale me një fans special. Bëhet fjalë për një djalë të detyruar të përdorë karrigen me rrota nga pamundësia për të ecur, por që qoftë edhe për pak minuta, e ka harruar këtë fakt, nga lumturia që ka takuar reperin e tij të preferuar. Ata të dy jo vetëm kanë biseduar, por edhe kanë shëtitur bashkë, duke ia bërë kështu djalit ditën edhe më të bukur. Fansat kanë nevojë për gjeste të tilla dhe fansa të tillë të veçantë, ndoshta pak më shumë se të tjerët, ndaj ne themi: bravo Mc Kresha!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.