Berati dhe Atalanta

Intervista - - SPORT -

- Je përshtatur me qytetin?

- Akoma nuk e njoh kre-

jt.

- Sa ndryshon nga Zyrihu?

- Ndryshon në shumë gjëra. Mënyra e jetesës është tjetër.

- Ke probleme me gjuhën?

- Jo, pasi edhe në Zvicër flitet italisht dhe nuk e kam problem.

- Çfarë ka më shumë Atalanta se Zyrihu?

- Picat dhe spagetit; të lëpish gishtat! (Qesh)

- Shpenzon shumë për shopping?

- Mjaftueshëm. Italia ka shumë stil. - Vendi i preferuar? - Mos prisni të them sheshi apo ndonjë vend turistik sepse për mua, vendi i preferuar është shtëpia ime.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.