6. Ndryshim i gishtave

Intervista - - SHENDET -

Në këtë rast, ndryshon forma e gishtit të madh dhe e gishtave të tjerë të këmbës. Thonjtë janë më të rrumbullakosur dhe në formë të mysët (më shumë se zakonisht). Shkaku kryesor i kësaj gjendjeje është ndonjë sëmundje mush-

Ju qe keni strese, ankth, fiksime, brenga, nervozizem, dhimbje koke, fobi, depresion, frikera obsesive, pagjumesi, anoreksi, xhelozi, probleme droge, impotence, probleme martesore, mospershtatje seksuale, çdo lloj neuroze, nevoje per renien ne peshe, drejtohuni te Psikolog, Dr. Jashar Demiri, çdo ditë. Bashkepunojme edhe me psikiatër Prof. Totozani. Takimi te hyrja kryesore e Stadiumit Selman Stermasi (ish-Dinamo), tek nisja e autobusëve për Athinë. Merrni ne Cel. 0692255562 per të fiksuar takimin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.