11.

Intervista - - TEST -

Nëse trajtoni apnenë e gjumit, aritmia mund të largohet: a. E vërtetë b. Gënjeshtër

Përgjigjet

1. Përgjigjja e saktë është a-ja.

Një zemër e shëndetshme ka një rrahje të rregullt dhe të qëndrueshme si sahat. Për ta bërë zemrën të rrahë, sinjalet elektrike udhëtojnë nga maja e zemrës në fund të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.