Nëse dhemb!

Intervista - - POSTA -

Motra është vetja, është jeta, çfarë tjetër Është pasqyra ime, ku veten shikoj. Për Sonilën, edhe 100 motra ime dashur.

Aurora CM Mbylli sytë, le të jenë lagur Hyrë pa droje në kujtime Mbaj dritaren pak të hapur nëse dhemb mungesa ime! Nëse dhemb mungesa ime E godet në shpirt e zemër Hyr pa frikë në meditime Dhe më thirr... Më thirr në emër! Dhe më thirr... Më thirr në emër Ose shkruamë emrin, varg Mbamë në gjoks nga ana “zemër” Do ta ndiej unë që nga larg! Mbylli sytë. Rri larg kësaj bote Shko në ëndrrash, udhëtime Aty ku unë, jam zemra jote Aty ku ti, je zemra ime...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.