Xhelozi mes muajve të vitit

Intervista - - POSTA -

Nuk e di ku të ngeli hatri i shkurtri muaj shkurt, që na ike dje me bubullima e stuhi? Ti, ndoshta nuk doje të vinte pranvera, por ajo sot erdhi gjithsesi! Dhe erdhi si nuse e bukur vellobardhë me diell e aromë lulesh, si kurrë më parë. I shkurtri muaj shkurt, mos na mbaj mëri që e presim marsin me lule sipër derës! Ai është muaji i parë i vitit, ai është lajmëtari i pranverës!

Fejzi Murati

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.