Duke pritur

Intervista - - POSTA -

Duke pritur ardhjen tënde Mbeta jetim vetëm në pritje A do më falësh për vonesën? Për sytë e murrosur në rrugë Për gishtat e përthyer orë e çast Për pulsimet e zemrës, Për ofshamat e shpirtit Dhe zjarrin e ndezur Brenda qenies tënde Duke të kërkuar faljen e pashprehur Në pritjen tënde Ardhja ime tinëzisht ishte fshehur.

Thodhori Cerro

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.