Motrës sime për 40 vjetorin e lindjes...

Intervista - - POSTA -

Nëse Zoti e tha që larg të jemi Atë e kam frikë, ndaj do ta dëgjoj por kurrë s’e kam quajtur që larg ty të kam Me ty kam fol në heshtje edhe pse s’të shikoj. Të kujtoj të vogël, me ata flokë të verdhë Sa herë jemi grindur s’mundem t’i numëroj por sa do të doja që koha prapë të kthehet Si dikur të vogla nga pas të të gjëmoj. Nga lojërat e dikurshme dhe fëmijëria Fustanet që mbanim të dyja njësoj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.