Mesazhe miqësore...

Intervista - - POSTA -

E di ç’do te thote te kesh dike larg? Unë po. Perballem çdo dite me këtë ndjenje. Te kesh dike larg do te thote qe nje pjesë e jotja te te mungoje gjithmonë te kesh dike larg do te thote te ndjehesh vetem, te ndjesh qe nevoja per ate rritet cdo sekond e me shume. Të kesh dike larg do te thote te ndjesh sikur mungon ajo, mungon cdo gje tjeter te kesh dike larg do te thote te hapesh syte ne mengjes dhe te mungoje, ti mbyllesh syte ne mbremje dhe te te mungoje prap. Te kesh dike larg do te thote te qash te qash sepse ndjen mungesen me shum se gjithcka tjeter. Te kesh dike larg do te thote te jetosh me shpresen qe nje dit do ta takosh do ta perqafosh do ta puthesh do ti realizosh te gjitha endrrat me ate te kesh dike larg te ben te kuptosh sa shum e do nje njeri sa me shum rritet durimi dhe shpresa per ta takuar aq me e fort behet dashuria te kesh dike larg do te thote dhimbje & dashuri... M.

Ai e ka emrin Neritan Kumria dhe është një nga miqtë e mi të rinj. Edhe pse jeton jashtë, për këdo që e takon për herë të parë të ngjan sikur ke një jetë të tërë. Me një fytyrë të qetë e pamje tërheqëse. Tani të krijon përshtypjen se ai është i mirë në çdo gjë. Është zemra e një njeriu me virtyte të çmuara, shoku të mirë, qytetari të nderuar, një shembull i vyer, i një njeriu me shpirt të mrekullueshëm. Sepse tani është një djalë i ëmbël dhe kaq fantastik. Njohja me të ka qënë e ratësishme, por me një sadisfaksion në shpirt. Sapo e sheh të bën thellësisht bota e tij e brendshme shpirtërore, që të mrekullon në çdo bisedë, fjalë të sinqerta, dashurinë e tij për familjen, punen jetën. Në karakterin e tij fisnik tani ruan karakteristikat e një të riu të zgjuar, plot finesë e pse jo edhe mjaft dashamirëse. Ka diçka në karakterin e tij, që e bën përherë tërheqës, të dashur e imponues për të gjithë ata që e njohin dhe e duan. Unë do i uroja Neritanit gjithë të mirat e botës, fati e mbarësia qoftë me të dhe familjen e tij. Zoti e bekoftë! Respekte. Alban A. Arapi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.