Në klub

Intervista - - ARGËTIM -

rit humo ii Kënd

- Zonjushë, do të kërceni?

- Po, sigurisht! - gëzohet vajza dhe ngrihet me të shpejtë.

- Ah, sa mirë, se s’po dija ku të ulesha! - thotë djali duke u ulur në vendin e saj.

Lepuri

Një burrë ka kafshë shtëpie një qen të madh, kurse komshiu, një lepur, që e mban në oborr, në një kafaz. Kur kthehet një mbrëmje në shtëpi, i zoti i qenit, sheh që ky i fundit ka mes dhëmbëve një lepur të bardhë. Ai i sulet qenit dhe arrin ta shpëtojë lepurin e gjorë, i cili nuk është vrarë, por vetëm është bërë pis me dhé, kështu që burri e lan dhe e fut në kafazin e vet. Të nesërmen në mëngjes sheh para shtëpisë së komshiut një ambulancë dhe pyet të shoqen e komshiut:

-

Zonjë,

çfarë

ka ndodhur?

- Tim shoqi... i ra një infarkt. - Po si ndodhi? - Eh... nuk e përballoi dot tronditjen, kur gjeti në kafaz lepurin që e patëm varrosur para dy ditësh...

- Zotëri, përse po divorcoheni?

- Zihemi vazhdimisht me gruan, ama herën e fundit e pata fajin vetë... - Pse? - Sepse ime shoqe më pyeti: “Çfarë ka në televizor?” dhe unë iu përgjigja: “Pluhur”.

- Mami, mami, pashë Xhulian që po puthej me Turin!

- Po pse habitesh aq Rregullat e lojës Sudoku përbëhet nga 81 kuti të vogla, të cilat ndahen në nëntë rreshta dhe në nëntë kolona. Në disa nga këto kuti janë shkruar numra. Pjesa tjetër e kutive duhet të plotësohet nga lojtari, duke shfrytëzuar numrat nga 1-9, pa përsëritur asnjërin nga numrat brenda kolonës apo rreshtit. Loja komplikohet nga fakti se kuadrati me 81 kuti të vogla ndahet në nëntë kuadrate të tjera, të cilat përbëhen nga nëntë kuti. Brenda secilës kuti duhet të jenë numrat nga 1-9, pa asnjë përsëritje. Shuma e shifrave të çdo kolone, si dhe të çdo rreshti, duhet të dalë 45. Kjo lojë kërkon logjikë dhe durim.

Divorci

Beni

shumë? Kjo është normale, se Xhulia me Turin do të martohen javën tjetër...

- Ashtu? Po babi me sekretaren, kur do të martohen?

Memeci

Njëri, e merr shokun e tij memec për të bërë xhiro me makinën e tij të re.

- Ah, A... A... ntonio, e pe... pe... pe... atë bio... bio... bio... nden? - I dyti nuk e sheh dot në kohë, kështu që ky ia bën: - Lëre se... se... se... ka... ka... kaloi tashti...

Kështu një herë, dy, tre, deri kur, herën e fundit, për të mos e bërë shokun të ndihet keq, shoferi i përgjigjet kot: - Po, po, këtë herë e pashë...

- Po atëhere... kur... kur... kur e pe... pse e shtype?

Babai dhe djali

- Babi, babi... çfarë ndodh nëse të kapin duke bërë një vjedhje?

- Boll fole tani, po futja vrapit!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.