Qytetari Dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

Zoti Berisha unë jam një qytetar i lirë dhe dua të denoncoj faktin që më kanë mbirë kërpudha tek oborri i shtëpisë. Unë kam qenë i përndjekur politik në kohën e Xhaxhit dhe besoj se ato kërpudha i ka mbjellë me dorën e tij Edi Rama. Kërpudhat ngjasojnë me kërpudhat të cilat Edi i ka mbjellë në oborin e Kryeministrisë. Mbjellja e tyre në obor ka synim që të mbjellë komunizëm në kopshtin tonë, i cili është i mbushur me lakra të liri-demokracisë. Ju lutem shumë zoti Berisha, reagoni urgjentisht sepse këto kërpudha po më çmendin me pikëpamjen e tyre komuniste.

Përgatiti:

Speci Djegës

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.