Meha dhe Turqia

Intervista - - SPORT -

- Jeni përshtatur me jetën turke? - Po, si në futboll. (Qesh) - Si ka ndodhur diçka e tillë kaq shpejt? - Nuk ndryshojmë shumë si popull, edhe për vetë historinë. - Si tingëllon emri Alban te turqit? - Deri tani nuk më kanë thënë gjë. (Qesh) - Si e kaloni kohën e lirë? - Kur kam kohë të lirë, ia dedikoj familjes sime. - Do ta bëni futbollist djalin tuaj, Leounisin? - Është i vogël akoma, por nuk do t’i imponohem çfarë të dëshiroj të bëhet. - Kush i “llaston” më shumë fëmijët, ju apo bashkëshortja? -( Qesh) Unë, ndoshta sepse kaloj edhe më pak kohë me ta. Të dy mundohemi t’i plotësojmë të gjitha “tekat” jo të dëmshme.

Adresa: Rr. “Hoxha Tahsin”, Pall. 60/1, kati 2, Tiranë Përballë “Optika Roma” 200 m mbi sheshin Avni Rustemi

Cel. +355 69 40 61 001 / e-mail: albana.lufi@yahoo.com

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.