Alina lidhet me Nidon

“Duaje jetën”

Intervista - - TELENOVELA -

Alina i thotë tezes së saj se shumë shpejt do të arrijë të gjejë mënyrën për të hapur kasafortën e Sezarit, kështu që i duhet vetëm të përshpejtojë punët me Palomën. Tezja e paralajmëron të mos bëjë asgjë, pasi Paloma është e bija dhe nuk do që ajo të vuajë... Brunoja. Paloma i rrëfen se megjithëse po vuan shumë për shkak të kësaj ndarjeje, nuk mund ta pranojë se Brunoja, të cilin ajo e dashuron, arriti ta tradhtojë me bashkëshorten e babait të saj. Gruas i vjen keq kur e sheh të bijën duke vuajtur dhe e përqafon. Ajo ndihet fajtore për këtë dhimbje, kështu që vendos të gjejë mënyrën për ta bindur Alinën që t’i tregojë Palomës të vërtetën. Feliksi takohet me ekonomistin që menaxhonte biznesin që ishte në emër të vjehrrës së tij dhe vendos ta bindë atë për të bërë një denoncim kundër Tamarës. Nëse vërtetohet se ajo po përpiqej të fuste në vendnjëprodukttëdëmshëmpërshëndetin, do të futet në burg. Nikoja e fton Feliksin të hanë darkë së bashku në një restorant. Ai i tregon për problemin që pati me punonjësit socialë. Feliksi e këshillon të flasë me punonjësit socialë për të vërtetuar nëse ata kishin lajmëruar më parë për ndryshimin e orarit të vizitës dhe nëse Amarilisi ishte në dijeni të kësaj...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.