PYESNI NJËRI- TJETRIN Pyetjet e reja...

Intervista - - PYETJE REKLAMA PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Dua një djalë ka gati 1 vit tashmë, por kurrë s’i kam treguar. Ai më ka thënë që më do shumë thjesht si shoqe. Duhemi si shokë të ngushtë, por unë e dashuroj. Nuk di si të veproj...

Fidan Gola: - Me dasht një djalë kur ai nuk të do është njësoj si me prit anijen në pistën e aeroplanit hahaha.

Enkelejda Myrtezai: - Prit gomar të mbijë bar është puna jote, puthe si padashje në cep të buzës.

Romeo Balliu: - Nëse jeni shokë dhe ai të flet haptas si shoqe dhe të konsideron si të tillë, kam frikë se do shkatërrosh një miqësi. Nëse ai kaq kohë nuk të ka dhënë asnjë shenjë të tillë si përshëndetje, të flirtojë me ty, të hedhë ndonjë fjalë si larg e larg, domethënë ai

- Si do të reagonit po të kuptonit se komshiu përballë ushtron dhunë mbi të ëmën? Jam e shokuar! A duhen dënuar këta persona me burg të përjetshëm? X anonime Tiranë.

- Kam zënë mat kushërirën time duke çatuar me burrin tim. Si do të vepronit ju me këta persona? Ai më ka kërkuar falje, por a duhet t’i besoj më? Julia.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.