Ai më do si shoqe, unë e dashuroj!

Intervista - - PYETJE REKLAMA PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

të konsideron si shoqe pa qëllime të këqia dhe si mike. Kështu që nëse ti do të bësh një hap të tillë nga shoqëri ta hedhësh në dashuri, humbet gjithçka në këtë shoqëri që paskeni.

Lina Maku: - Më mirë prit ta shprehë ai i pari, do ishte shumë më mirë. Duro e duruar se do dalësh e fituar.

Esmeralda Gjata: - Uuu çfarë thotë kjo, nuk di si të veproj? Shpresë e vdekur!

Rahim Tahiraj: - Futi duart se të tjerat vijnë vetë dhe mbase e kupton. Ai qenka kaqol fare.

Irvan Hoxha: pjellin dhitë.

Ger Fier Duro: - Me korbë, sa të të kapë ndonjë tjetër, hidhu vetë.

Roberto Xhoni: - Po thuaja se nuk bëhet nami. Zemra e vogël: - Shprehja. Anonime: - Mund t’ia shprehësh, edhe pse meshkujt e marrin për dobësi, por ti bëje për veten tënde, kështu heq fiksimin një herë e mirë. Thuaja, ama mos bëj sikur je e fiksuar pas tij, thjesht thuaji që ke ndjenja dhe nuk e shikon dot si shok. Kështu do ta kuptosh edhe atë më mirë.

- Prit sa të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.