Rita Strakosha

Intervista - - ANKETA -

Mendoj se kushtet për atentate terrorriste janë: varfëria dhe ekstremizmi fetar në rritje. Ka me dhjetëra luftëtarë shqiptarë në Siri që një ditë do të kthehen dhe do të sjellin frymën e luftës me vete. Ka shoqata bamirësie të financuara nga arabë, të cilat predikojnë fenë në këmbim të ndihmës ekonomike. Edhe këto mund të ndikojnë për keq. Nëse edhe në Shqipëri do të vijnë refugjatë arabë e emigrantë iranianë, një pjesë e mirë e tyre do të mbeten shtresë e varfër për shumë dekada dhe brezi i dytë, fëmijët e tyre, mund të radikalizohen siç është radikalizuar brezi i dytë i emi-

Merita

Mendoj se edhe në Shqipëri mund të ketë atentate terroriste. Druhemi nga frika pasi me sa kemi dëgjuar në lajme, disa prej mesazheve të ISIS-it kanë qenë në gjuhën shqipe. Sidomos tani që do të vijnë edhe muxhahedinë të tjerë, çfarë nuk

Blerim Methasani

Jo, jo, nuk besoj të ketë atentate këtu. E çfarë do të bëjnë më shumë se kaq?! Ne, si në gjendje lufte jemi; populli është në skamje e pa punë gjithë kohën. Nuk kanë interes këtu ata. Ne atentate kemi çdo ditë, nga qeveria po vidhemi e po shtypemi e nuk po dëgjohet

Adresa: Rr. “Hoxha Tahsin”, Pall. 60/1, kati 2, Tiranë Përballë “Optika Roma” 200 m mbi sheshin Avni Rustemi

Cel. +355 69 40 61 001 / e-mail: albana.lufi@yahoo.com grantëve në Evropë. Brezi i dytë ndihet i përjashtuar nga shanset e barabarta dhe mjaftojnë disa individë (edhe me probleme nervore, krahas atyre ekonomike) që të terrorizojnë gjithë popullin. Armë në Shqipëri ka me shumicë dhe nuk do ketë mungesë lënde të parë për terroristët. Zoti na ruajt ne dhe fëmijët tanë! kemi dëgjuar e çfarë nuk qarkullon përreth. Me këto kohë që kanë ardhur, çfarë nuk ndodh! zëri i shoqërisë civile e as i popullit të thjeshtë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.