Rediola Vorfaj

Intervista - - ANKETA -

Në Shqipëri nuk do të ketë atentate dhe as besoj se do të ndodhin ndonjëherë, pasi ne respektojmë islamin dhe gjithë fetë e tjera. Ne në Shqipëri kemi harmoni fetare dhe partneritet midis besimeve. Madje, shumë prej nesh frekuentojnë Mekën e vende të tjera të shenjta të besimit islam. Ne nuk e urrejmë islamin, kështu që besoj se e kanë më shumë me vendet katolike, ndonëse edhe me ato, gabim bëjnë...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.