Erida Dosku

Intervista - - ANKETA -

Kam përshtypjen se terroristët nuk kanë asnjë lloj interesi për shtetet e vogla si Shqipëria. Mendoj se kjo është një farsë e krijuar nga Amerika dhe Izraeli për t’u viktimizuar në sy të shumë popujve. Nuk mendoj se Shqipëria do të merret në konsideratë nga sulmet terroriste.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.