Kujt i dedikohet “mesazhi” i Encës?

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Ajo tashmë është “vajza OTR” dhe duket se e ka përqafuar mjaft mirë frymën e grupit, përfshirë edhe gjestet tipike të djemve, si ky në këtë foto. Enca dhe Varrosi janë bërë bashkë në një shkrepje ku kanë ngritur gishtin e mesit. Por në adresë të kujt? Këtu na mbetet vetëm që të hamendësojmë dhe, kush mund të jetë tjetër përveç kundërshtarëve që në një botë si muzika, sigurisht që nuk janë pak. Por, nëse Varrosi është “në ujërat e tij” me këto gjeste, ti je femër e dashur dhe kaq e bukur, për më tepër, kaq e vogël... mendoje edhe njëherë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.