Në shtrat, me Ilda Bejlerin…

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Ka plot vajza të ekranit sot që përveçse përpiqen ta bëjnë mirë punën e tyre, gëzojnë edhe fatin e të qenit të bukura e seksi... E tillë është Ilda Bejleri, së cilës i shtojmë edhe përcaktimin joshëse sepse e tillë shfaqet ajo në disa foto që i ka realizuar së fundmi. Gazetarja sportive është komentuar shpeshherë për pamjen e saj me komplimente që shkojnë deri aty sa ta cilësojnë trupin e saj si “trup ëndrrash”. Dhe, ndërsa sheh fotot, kupton që ndoshta meshkujt nuk gabojnë dhe as e ekzagjerojnë në komplimentet e tyre. Në pozat e fundit për të cilat ju folëm pak më lart, Ilda ka pozuar mbi krevat e veshur vetëm me një këmishë nate. Besojmë se ato kanë arritur t’i kënaqin mjaftueshëm sytë e gjinisë tjetër, sepse vend për imagjinatë, nuk ka patur më.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.