Pas mamasë e ka radhën vëllai i Dhuratës

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Duket sikur Dhurata Dora ka vendosur që pak nga pak të na prezantojë të gjithë anëtarët e familjes së saj. E nisi me mamin, të cilën e uroi për festën e 8 Marsit duke postuar një foto me të dhe vetëm disa ditë më pas, këngëtarja nxori edhe një foto me një djalë të vogël për të cilin thotë se është vëllai i saj. Nëse në rastin e mamasë, komentet që vërshuan thonin thuajse të gjithë të njëjtën gjë: “Më e mirë e ëma se e bija”, po për villain e saj, ç’keni për të thënë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.