Editi qesh me fundin e Feliksit

Intervista - - TELENOVELA -

Nga ana tjetër, Editi dhe Tamara po përpiqen të gjejnë Feliksin, në mënyrë që ai të pranojë të vërtetën në polici, duke deklaruar se ndërmarrja e silikonit ishte e tija. Ato habiten shumë kur e shohin atë duke shitur hotdogë në treg dhe nisin të qeshin. Marsia vihet në mbrojtje të Feliksit dhe përfundon duke u zënë me Editin.

Sezari e humbet plotësisht shikimin. Ai çmendet fare, nis të thërrasë Alinën në emër dhe i kërkon asaj ta çojë në një vend ku ka dritë. Alina nuk i kthen përgjigje, por vetëm e shikon, shumë e kënaqur që e arriti qëllimin që kishte.

Ndërkohë që plani i Alinës për t’u hakmarrë po shkon më së miri, Maria nis të pendohet për dhimbjet që ato i kanë shkaktuar si Palomës, ashtu edhe Sezarit. Duke e parë se mbesa nuk ka ndërmend të bëjë një hap pas, ajo vendos të regjistrojë një video në të cilën Alina rrëfen se nuk pati asgjë me Brunon dhe se ajo është mbesa e saj. Maria e bën këtë video me qëllimin për t’ia dhënë Palomës, por videoja bie në duart e Feliksit.

Sezari mashtrohet sërish nga Alina

Paloma përpiqet ta bindë të atin të shkojë të jetojë në apartamentin e saj për të qenë sa më afër spitalit, por Alina kundërshton dhe i thotë të shoqit se nëse do të jetë e nevojshme, ajo vetë do ta çojë në spital përditë. Duke u përpjekur të diskreditojë (Vijon nga faqja 10) të ndahet kurrë nga Xhihani.

Xhandani i thotë Ozkanit se duhet të paguajë Enginin që të deklarojë sikur punon tek ai, në këmbim të shpërblimit. Xhandani i jep borxh paratë Ozkanit Palomën në sytë e Sezarit, ajo thotë se qëllimi i saj është të marrë në dorë përfundimisht presidencën e spitalit. Ajo arrin ta manipulojë Sezarin duke i çuar pranë beben që ai ta prekë dhe i thotë se nëse shkon në qytet, nuk mund ta shohë. Sezari bie në kurth si një fëmijë, duke besuar se e shoqja është engjëlli i tij mbrojtës.

I pranishëm në këtë skenë është edhe Luteroja i cili i premton se do ta gjejë se çfarë problemi ka dhe se do ta gjejë një kurë për shërimin e tij. Amarilisi e bind Eronin të ikin së bashku me Fabricion, pa i treguar asgjë Nikos.

Pas debatit të fortë që pati me Alinën, Paloma kthehet në shëtpi ku takohet me një person më të keq, me vëllain e saj. Ai i kërkon që të bisedojnë pak së bashku, por ajo i tregon se i ati është verbuar dhe se detyra e tij si fëmijë është të mbajë përgjegjësitë e tij dhe të shkojë ta ndihmojë në një moment kaq të vështirë për të. Felik- me kusht që t’ia kthejë kur të marrë shpërblimin. Hazalli përpiqet të bëjë xheloze Xhansunë në shkollë duke treguar se sa kujdeset Dilara për të. Shoqja e saj i tregon se Xhan- si i kërkon të falur së motrës dhe i kërkon që ta punësojë në spital. Ajo e përzë nga apartamenti.

Sezari dëgjon një zë që i duket shumë i njohur që nga e kaluara e tij. Është Maria, e cila përpiqet ta fshehë identitetin e saj, duke i thënë se është dadoja e re e fëmijës dhe se emri i saj është Marina. Ndërsa shëtit nëpër shtëpi me bastunin e tij, Sezari dëgjon Alinën duke biseduar me një burrë. Për të hequr dyshimet, ai e ndjek, por më kot, pasi ai nuk është në gjendje të shohë se Alina dhe Nidoja puthen pa pikë turpi mu përballë tij.

Injacio përzë Valdirenen nga shtëpia

Injacio kthehet në shtëpi dhe e gjen Valdirenen duke bërë dashuri me palaçon e saj në dysheme. Ajo përpiqet të justifikohet, por Injacio e përzë nga shtëpia së bashku me të bijën. Marsia habitet kur e bija i vjen në sh- suja së bashku me Xhinahin, Ozanin e të ëmën do të shkojë për garë jashtë shtetit në Edinburg. Hazalli ia tregon këtë menjëherë Dilarës, bashkë me foton e Ozanit kur ishte për drekë në shtëpinë e Gylserenit.

Dilara i kërkon llogari Ozanit se pse ka shkuar në shtëpinë e Gylserenit dhe ai i thotë se ka të drejtë të shkojë në shtëpinë e motrës së tij. Dilara nis të thotë se Gylsereni është dashnorja e babait të tij, por Ozani nis të mbrojë të atin, gjë që nuk i pëlqen as gjyshit dhe as Dilarës.

Kerimani përpiqet të vjedhë Ozanin, por më kot. Vetëm për të gëzuar të ëmën, Xhansuja i thotë Gylserenit se ka folur me Hazallin dhe se ajo e ka pyetur për të. Nezaketi shkon ta vizitojë Kerimanin në shtëpi dhe i thotë se ka ardhur të qëndrojë me të. Ozani paguan djemtë që shkojnë të shqetësojnë Gylserenin. Alperi nis të grindet me njerëzit që kanë ardhur të blejnë orenditë e shtëpisë, kur vjen Sollmazi. Aj i jep një kartvizitë dhe i thotë të shkojë ta takojë kur të dojë te vendi i saj i punës.

Shoqja e Xhansusë, që e spiunon atë te Hazalli, shkon për vizitë në shtëpinë e Xhansusë. Nëna e saj vjen ta marrë duke e ofenduar Gylserenin dhe duke e quajtur atë dashnore të Xhihanit. Ky i fundit, kur e mëson, përpiqet ta qetësojë Gylserenin...

Sezari e pyet se pse është e zhveshur dhe jashtë dhomës në mes të natës, por bebja nis të qajë dhe Alina nxiton për tek ai, duke i shpëruar pyetjes. Ajo i thotë Sezarit se është ditë dhe se ajo kishte shkuar të bënte një dush, ndaj është e zhveshur. Sezari i beson sërish.

Nidos nuk i pëlqen asapak kur shikon se Alina puth Sezarin dhe thotë se nuk mund të vazhdojë dot më kështu, por Maria ia bën të qartë se kështu ishin gjërat që në momentin kur ai u lidh me Alinën. Talesi organizon një darkë në kopsht për Natashën. Ata nisin të puthen, por Natasha e refuzon, duke i thënë se ajo është e fejuara e Rohelios.

Pasi ka kaluar shumë net me Pilarin, Xhaksi, i udhëhequr nga ambicia e tij, i kërkon të fejuarës që të ndërhyjë te Paloma, në mënyrë që ajo t’i japë postin e drejtorit të departamentit të ri të hetimit.

Atilio i dorëzon Luteros një dokument që e gjeti në duart e Vegës. Dokumenti tregon se gjatë lindjes së gruas së Brunos, Glause mund t’ia kishte shpëtuar jetën, por nuk e ka bërë qëllimisht.

Nikoja e pret Eronin në zyrën e tij, i tërbuar me ikjen e tij nga shtëpia bashkë me Amarilisin dhe me Fabricion e vogël. Eroni i thotë se fëmija nuk është i tiji, por vetëm i Eronit dhe i Amarilisit...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.