Buqete pranverore

Intervista - - POSTA -

Bledi Ylli Mes lëndinës mbushur lule, ti je më e bukura buqetë, sytë e mi i bën për vete, dhe shpirtit i fal ngjyra e jetë... Me të rralla lule Zoti të krijoi, për të jetuar unë një stinë ngaherë, në shkretëtirë të mos mbetem vetëm, e në mes dimrit të shoh pranverë... Ndaj s’kam ç’të mendohem gjatë, por më thuaj nëse tjetër vend do ti, se në kraharor kam vendosur të mbaj, dhe zemra të jetë e jotja saksi...

Bujar Salla

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.