Larg e ndodhur

Intervista - - POSTA -

Sa dëshirë të flas këtë mbrëmje Ku dhe hëna shndrin nga larg Ti je muzë që më fle në mendje Dhe kur shkruaj, hyn në varg! Sa dëshirë të flas këtë mbrëmje Ku dhe hëna shndrin e plotë Tek lodron, të shoh me ëndje Por çfarë je që s’të prek dot? Sa dëshirë të flas k’të mbrëmje Ku dhe hëna sikur flet...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.