Më zgjati shumë cikli menstrual

Intervista - - PYETJE REKLAMA PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Doja të pyesja një nga mjekët tuaj. Cikli menstrual, herën e fundit më ka zgjatur më shumë se 10 ditë. Unë gjithmonë kam patur cikël menstrual të rregullt, normalisht, më kanë zgjatur 5 ditë dhe kjo është hera e parë që më kanë zgjatur kaq shumë. Pres një përgjigje.

- Kohëzgjatja e mestruacioneve është nga 1-7 ditë përciklet28ditëshe,porkaqëuzgjasinedhe3ditë,4ditë, apo5ditë,dhegjernë7ditë,qëështënormale,nukkagjë për t’u shqetësuar. Në rastin tuaj konkret, duke qenë se gjithmonë keni patur cikël normal dhe është hera e parë qëjundodh,mundtëkenipaturshkaqetëjashtmeosetë brendshme, stres në punë gjë e cila ndikon, çrregullim hormonal,osendonjëacarimtëtiroides.Shkaqetmund të jenë të ndryshme. Nëse edhe në ciklin pasaardhës dotëkenitënjëjtinproblem,dot’jukëshillojanjëvizitëte gjinekologu.Vetëm kështu do të merrni vesh shkakun dhe të shikoni nëse keni nevojë për mjekim. Gastro-hepatologe: Qendrore Tirane Ortoped: Dr. Muharrem Ferhati Cel 0682232890 Reumatolog Dr. Fatos Hoxha, Poliklinika Qendrore Specialist HIV/AIDS/IST Dr Memo Boci Cel 069 22 97071 Psikopediatër: Selami Deraj, Poliklinika Qendrore Dr. psikiatër Valentina Qemalli (Asabella) Tel. 069 81 89990. Endokrinologe: Luftime Brukaj, Poliklinika Qendrore Infeksioniste Dr. Alma Hoxhaj PQ Tiranë Stomatologe, Anisa Nasto: Adresa: Stacioni i Trenit Rr. Karl Gega, Tiranë 0692392662. Bujar Pernaska, Dr. i Shkencave Mjekësore, - Poliklinika Qendrore Tirane.

Dr. Albana Duni, Dr. Valdete Malaj, Poliklinika

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.