Binjakët

Intervista - - HOROSKOPI -

Binjakëve u pëlqen shoqëria dhe vendet me shumë njerëz, me të cilët ata mund të ndërveprojnë. Gjithashtu, u pëlqen ta pasurojnë kulturën e tyre me gjëra të reja nga vendet që vizitojnë. Për ta, më të përshtatshme janë destinacionet urbane, me një jetë nate aktive.

Vendet më të mira për t’u vizituar: Londër, metropol me shumë pabe, muze dhe pjesë teatrale cilësore. Nikozia, kryeqyteti i Qipros, me një kulturë të pasur dhe të lashtë. vendimet e shpejta. Koha e reflektimit është e rëndësishme. Mund të kaloni një fundjavë së bashku në çift; keni nevojë për këtë.

Nocioni i buxhetit është i rëndësishëm në këtë moment, ju do të kontrolloni edhe një herë llogaritë tuaja për të parë se ku shpenzoni shumë apo keq. Do të kuptoni se në rastin tuaj kursimi duhet filluar nga gjërat e vogla, sepse gur-gur bëhet muri dhe mur-mur, kalaja. Një përpjekje e vogël që u shtohet disa të tjerave do të bëjë ndryshimin, lënia e duhanit, apo përdorimi i shpeshtë i taksive, ose t’u paguani kafenë të tjerëve... Kërkojini edhe partnerit/ es t’ju ndihmojë në këtë nismë.

Neptuni, Afërdita dhe Mërkuri janë në shenjë, kështu që prisni evenimente të rëndësishme këtë javë: Një dashuri të re, një punë, ose të dyja, miq të rinj, ftesa gjithandej. Nuk është momenti të tregoheni të ndrojtur dhe të bëni një vesh të shurdhër, sepse disa raste nuk kthehen më. Pranvera po troket në derë, pra pranojini ato që ju ofron fati. Disa Peshqve që janë në çift partneri/ja do t’u bëjnë një propozim që do t’i kënaqë. Beqarë, mos luani me ndjenjat e tjetrit, sepse mund të digjeni vetë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.